14 Eylül 2016 Çarşamba

Dermokozmetik Alışverişleriniz İçin Kozmium



Neden Kozmium?
Kozmium ; kozmetik, medikal ve sağlık ürünlerini internet üzerinden satışa sunan bir kuruluştur. Ancak günümüzde bu alanda hizmet veren pek çok dijital platform varken neden Kozmium sorusunun yanıtı ise Kozmium’un kurucuları ve işletmenlerinin 3 kuşaktır eczanecilik sektörünün içinde olmasıdır. İşte medikal dünyanın tam da içinde doğmuş, büyümüş, yetişmiş kişilerin deneyimi ve uzmanlığıyla kurulan, yönetilen Kozmium’da “Her şeyin başı sağlıktır.” Kozmium; müşterilerinin öncelikle sağlıklı, ardından güvenli, bakımlı ve mutlu olmaları ilkesiyle çalışmakta ve bu ilkeden asla ödün vermemektedir.


Kozmium’da Sağlık
Öncelikle belirtmekte fayda vardır ki, Kozmium.com adresindeki tüm ürünler Sakarya İl Tarım Müdürlüğü tarafından kontrol edilmiş ve onaylanmıştır. Bununla birlikte Kozmium’un eczacılık sektöründe yılarını doldurmuş kişilerin öncülüğünde kurulmuş olması da müşterilerin sağlık sigortası olabilmektedir.

Kozmium’da Güvenlik
Kozmium; müşterinin sağlığını, güvenliğini ve memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla yola çıkmıştır. Bu sebeple alışveriş yapanların maksimum güvende olabilmeleri için öncelikle kredi kartı bilgileri haricinde diğer bilgiler şifrelenip sunucularda depolanmaktadır. Bu sayede bir kez alış veriş yapan müşterinin banka bilgileri dışındaki bilgileri kayıt altında tutulabilmektedir. Ancak üyelik sözleşmesinde de açıkça belirtildiği üzere, müşterilerin hiçbir bilgisi asla üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır. Kredi kartı alış verişlerinde, müşterinin kredi kartı ile ilgili bilgileri asla sunucularda bulunmaz, sadece bankaya iletilir. E-ticaret güvenliği Kozmium’da maksimum düzeydedir ve asla bundan ödün verilmez.

Kozmium’da Hesaplı Alış Veriş
Kozmium binin üzerinde dünya markasının, 10 bine yakın kozmetik ve medikal ürünlerini en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Kozmium.com sitesinin üyelerine e-mail yoluyla düzenli olarak haber verdiği kampanya ve indirimler sayesinde çok sayıda ürünü piyasanın yarı fiyatına almak mümkün olabilmektedir. Ayrıca kişiye özel indirim ve fırsatlar da sadece Kozmium.com adresinde bulunmaktadır.

Anne Ve Bebekler İçin Her Şey Kozmium’da

Anneler ve bebekler dünyanın en nazik, en hassas canlılarıdır. Anne ve bebek sağlığı, bakımı, hijyeni ile ilgili binlerce ürün uygun fiyatlarla Kozmium.com adresinde bulunmaktadır. Yeni doğum yapmış anneler ve yeni doğmuş bebeklerin kullandıkları tüm ürünlerin sağlık standartlarına uygun olması hayati önem taşımaktadır. İşte bu bağlamda anne ve bebek için her şey Kozmium’da bulunabilmektedir.


Tüm Bakım Ürünleri İçin En Doğru Adres Kozmium

Mevsimlerin normallerden farklı seyrettiği dünyamızda artık yaz, kış güneş kremi sürülmesi gerekmektedir. Güneş ürünlerinde dünya markaları uygun fiyatlar ve kaliteli içerik ile Kozmium müşterilerine sunulmaktadır. Bununla birlikte cilt ve saç bakımı, kişisel bakım, ağız, diş sağlığı gibi kategorilerde en seçkin ürünler Kozmium.com adresindedir. Ayrıca günümüzün vazgeçilmezi güzellik ürünleri, makyaj malzemeleri, parfüm ve deodorantlar da Kozmium’dan güvenli ve hesaplı bir şekilde alınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!