31 Mart 2015 Salı

Ürün İncelemesi:Oshadhi Aromaterapi Yağları


Oshadhi yurt dışında satışı yapılan Alman meşeli bir aromaterapi markası.Kurucusu Dr.Malte Hozzel 1970lerde yani 40 yılı aşkın bir süre önce bitkiler üzerine çalışmaya başlamış,bilgisi ve tecrübesi arttıkça bunu insanların kullanımına sunmak istemiş ve doğallık,sadelik,mutluluk ilkelerini baz alarak Oshadhi markasını kurmuş.

Oshadhi markası adını Sanskritçe bir kelimeden alıyor.Anlamı "iyileştiren bitki"dir.



Bitkilerin iyileştici gücünden faydalanarak hazırlanan Oshadhi  markası artık ülkemizde de satışa sunuldu.%100 doğal içerik garantisi sunan marka oldukça kaliteli ve güvenilir.Öyle ki Ecocert sertifikası almaya hak kazanmış.



Bende üç çeşit aromaterapi yağ mevcut.Bunlardan ilki Lavandin Sweet Super.
Sık sık şiddetli migren yaşadığımdan lavanta yağıyla haşır neşirim ama itiraf ediyorum ki ilk kez bu kadar yoğun ve keskin bir lavanta yağıyla karşılaşıyorum.Aslında Lavandin lavantadan farklı bir bitki.

Lavandin lavantaya göre daha az bilinen,lavantadan daha uzun ve daha geniş olan,lavantadan çok daha sonra açan,damıtıldığında yüksek kalitede esansiyel yağ elde edilen bir bitki.Lavandinden elde edilen yağ lavanta yağından çok ama çok daha keskin ve kaliteli.

Anksiyete,kas ve baş ağrılarına iyi gelen bu yağ aynı zamanda mikrop öldürücü olarak da kullanılıyor. Buhurdanlığa damlatıp alttan mumu yaktığımda rahatlatıcı etkisini hissetmemek mümkün değil.Yalnız yağı bir iki damlayla sınırlandırmakta fayda var çünkü çok keskin.

İkinci yağım ise Sinerji Yağı Ortam Kokularından Fresh Breath.
Bu yağ Okaliptüs ve Lavanta yağı karışımından oluşuyor.Buhurdanlığa 5-6 damla dökmem kafi geliyor.Fresh Breath nefes açmaya birebir.

Ve son yağım Relax Massage Oil,Rahatlatıcı Masaj Yağı ise kas ağrılarında,kramplarda kullanılıyor.Yalnız ben henüz denemediğim için etkisi konusunda şimdilik bir yorum yapamayacağım.Kullandığımda bu yağı ayrıca incelemeyi düşünüyorum.

Siz de bitkilerin iyileştirici,dinlendirici gücünden faydalanmak istiyorsanız  Oshadhi Aromaterapi'ye bir göz atmanızda fayda var.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!