12 Ağustos 2013 Pazartesi

Yaz Sıcaklarında Makyajın Dayanıklı Olsun: 'Essence Stays No Matter What'

Avrupa’nın 1 numaralı kozmetik markası essence, stays no matter what ürünleriyle yaz sıcaklarında en dayanıklı göz makyajını sunuyor. Yaz boyunca havuz, deniz, terleme sonucu göz makyajının akması artık ortadan kalkıyor.

Avrupa’nın en çok tercih edilen kozmetik markası essence, stays no matter what ürünleriyle yaz tatilinin her anını güzelleştiriyor. İster yaz partilerinin sıcak ortamlarında, ister güneşin göz alıcı yakıcılığının altında, ister deniz ve havuzun keyifli serin sularında olun, essence stays no matter what serisindeki göz kalemi, eyeliner ve maskara ile göz makyajı bozulmuyor.


Essence Stays No Matter What Göz Kalemi


Etkileyici bir göz makyajına sahip olmak ve uzun saatler boyunca büyüleyici bakışlarının etkisini korumak isteyenlerin tercihi essence stays no matter what göz kalemi oluyor. essence waterproof göz kalemi tam 16 saat boyunca dayanıyor, 40 derece sıcaklığın altında bile dağılmıyor. Göz kaleminin üç farklı rengi bulunuyor: Siyahın asi klasikliği, kahverenginin buğusu ve grinin gizemli havası. 
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 4,95 TL.


Essence Stays No Matter What Eyeliner

essence stays no matter what eyeliner, koca bir gün boyunca kalıcı bir makyaj imkanı sağlıyor. Kalem uçlu aplikatör ile kullanımı kolay olan essence stays no matter what eyeliner denizde, partide yazın her anında 24 saat boyunca mükemmel bir göz çizgisi yaratıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,55 TL.


Essence Stays No Matter What Maskara

24 saat dayanıklı essence stays no matter what maskara, yenilikçi fiber fırçası ile kirpiklere etkileyici görünüm kazandırıyor. Suya dayanıklı formülü ile 24 saate kadar kirpiklerin dolgun olmasını sağlıyor ve fonksiyonel fırçası her bir kirpiği kremsi formülle hacimlendiriyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,95TL

*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!